Repertoár

                     Puszták táncaTorma Zsolt koreográfus - táncművész, aki a ritmushangszerek, és azon belül is a keletről hozott ősi változatai, mint a tapan és táltosdob, valamint a népi hangkeltő eszközök (bot – fakanál – kés – ostor) magas szintű technikai elsajátítását tűzte ki célul. Ezzel párhuzamban a HuNKuN DaNCe stílusát a Kárpát-medence tradicionális táncelemeinek a felhasználásával és a különböző eszközök ritmusszekcióinak az ötvözetével alakította ki. A "Puszták tánca” című ritmus show előadás, az ősi időktől napjainkig átívelő rítus és ritmuselemeinket éleszti újjá. Az előadás szándéka: hogy felhívja a figyelmet a magyar tradíciók ápolásának fontosságáról!

         Népünk Ritmusára

                                    - magyaros lendülettel és egy lélegzettel -

 

 

A lehengerlő Folk-show produkció felvonultatja, a HuNKuN DaNCe legismertebb koreográfiáit. A New York-i világbajnokságtól a Ritmus Cirkusz porondján át, a NOX-Most koncertturnén keresztül, a 2010-es Berlini és 2011-es Párizsi Világkiállításig! Egy olyan utazáson vehetünk részt 30-35 percben, amelyen a magyar néptánc több ezer kilómétert tett meg röpke pár év alatt! 

 

 

 

               
               HuNKuN Tűz
                                          - A HuNKuN Tűz feléled, vihar viszi lángját,
                                          messzi földön hírdeti, a Magyar nép táncát -


A "Népünk Ritmusára" című produkció, tüzes koreográfiákkal kiegészítve. A meteorok - tüzes botok és a fáklyák lángjai misztikus, de ugyanakkor ünnepi köntösbe öltözteti a HuNKuN DaNCe világát. A Nemzeti ünnepek és az Éjszakába nyúló rendezvények tökéletes 45-50 perces záróprogramja. 
   
      

         Táncra - Karikásra!

                     - az idei év hangulatfokozó, szabadtéri fesztivál programja -

A HuNKuN DaNCe színpadán egyedülállóan, egy igazi Hungarikum eszköz kell életre, ami a   Karikás ostor! A HuNKuNos Betyár-show szilaj hangulatát erősítik a Csergetés / Ostorviadal / Dobshow / Zászlók és Ostor dobbal / Zenés - Dobos - Ostoros Finálé / Moldvai táncház! A szabadtéri, közösségi programok kitűnő hangulatfokozó 30-35 perces látványeleme! 

 

               

            Hun-Kun-Drums

                                                     - most a táncos is zenél -

 

 

Kirobbanó lendülettel látott napvilágot Torma Zsolt legújabb rendhagyó, de ismét újító műsora, a Hun-Kun-Drums! Az egyedülálló ritmus-show az újdonság erejével mutatja be egy újabb arcát a HuNKuN DaNCe táncosainak! Hiszen, itt "Most a Táncos is zenél!" Egy ritmus utazást párosított az alkotó a moldvai dobok - sámán dobok - dobós / óriás / óriás kétágú zászlók - botok - kanalak kavalkádjával. A már szinte színházi előadásnak is mondható táncjáték, lendületes 50-55 perces pörgő forgatagba varázsolja nézőit és hallgatóit, melynek zenéjét túlnyomó részt a dobok ritmusjátékai adják! De természetesen nem hiányozhatnak a műsor palettájából a klasszikus HuNKuN koreográfiák sem, hiszen "Itt most a kanál is zenél!) Ezt látni - hallgatni kell! A ritmus show misztikumához igényelhetők a tüzes elemek is! Kis részletet IDE KATTINTVA lehet megtekinteni!


 

 

 

 

 

 

 

 

Nem mindennapi Folk-show produkciók, amik egyaránt illenek a Nemzetközi fogadásokra és Városnapokra, mint ahogy a meghitt, Céges rendezvények fellépő asztalára is!